versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  duminică, 26 februarie 2012

  Inregimentare imbecila

  Sunt absolut ingrozit de ce se intampla in tara asta in chestiunea inscrierii intr-un partid politic.Nu te intreba nimeni ce e cu tine, ce educatie ai , ce cultura, ce idei si cu ce ai putea sa-ti ajuti tara. E destul sa DORESTI si BRUSC devii membru al unui partid politic. Ca sa nu mai spun ca nu te intreaba nimeni daca stii statutul partidului respectiv si ce isi doreste sa faca daca va ajunge la guvernare. Traim in epoca primitiva unde te inscrii intr-un trib sau altul pt a arunca cu pietre in tribul advers desi toate triburile au dusmani comuni : animalele salbatice, vremea capricioasa, lipsa hranei si a adaposturilor. CE-I CU INREGIMENTAREA ASTEA DOMNILOR ASA-ZISI POLITICIENI (FACUTI LA APELUL BOCANCILOR ) ? Chiar vreti sa colorati tot poporul intr-o culoare sau alta ca sa-l faceti ARLECHIN ? Vreti cantitate sau calitate ? De ce va laudati ca aveti MULTI membri . As vrea sa va aud ca aveti DESTEPTI membri .Vreti multi si tampiti sau putini si destepti ? Chiar credeti ca politica este pt orice gospodina care face clatite sau orice omustean care sapa santuri ? Opriti-va cu aceasta INREGIMENTARE IMBECILA pana nu este prea tarziu !

  Un comentariu:

  1. Comentariul tău este foarte bun! Ai surprins excelent esenţa fenomenului! Totuşi, NU ESTE NEDREPT ceea ce se întâmplă cu acest popor!!! Poporul are stăpânii pe care şi-i merită din plin!!! Că se înregimentează pe nemestecate în partide, da, impardonabil şi primitiv, dar nimic, cu adevărat nimic NU ÎNTRECE ÎN PRIMITIVISM UN POPOR (dar, mai suntem noi popor??? Mai degrabă populaţie!!!), NIMIC NU ESTE MAI RELEVANT, spuneam, PENTRU PRIMITIVISMUL UNUI POPOR CA MILIOANE ŞI MILIOANE, COHORTE ŞI COHORTE DE CETĂŢENI CARE NU VOTEAZĂ!!!!!!!!!!!!!!! Deci, cu alte cuvinte ACEI IMBECILI CIVICI INDIFERENŢI LE-AU TRANSMIS INDIRECT DOMNILOR GUVERNANŢI MESAJUL "FACEŢI CE DORIŢI, PE NOI NE DOARE-N COT"!!! Iar răspunsurile politicienilor sunt prompte şi relevante... Ce ţi-e şi cu legea asta a rezonanţei...

   RăspundețiȘtergere