versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  miercuri, 9 ianuarie 2013

  Iubirea si internetul  Traim  intr-o lume a tehnologiei. Oamenii pot asculta slujba de duminica la radio sau chiar sa o vada la televizor. Atunci la ce sa mai mergi la biserica? Femeia reala aproape  ca e una virtuala pt ca se comunica cu ea mai mult tehnologic decat direct. Ne afisam imediat la status  ca suntem intr-o “relationship” imediat dupa ce cu 3 zile in urma ieseam dintr-o alta relatie revenind la statusul “single”. I think something is wrong.
   S-o fi modernizat lumea noastra dar nu cred ca si sufletul uman. El va ramane romantic, iubitor de frumos si greu indragostibil. Nu poti pretinde ca daca treci cu viteza lumini printr-o relatie ai si iubit acea persoana. Iubirea e rara. Nu cred ca poti iubi mai mult de 3 ori intr-o viata. Unii spun ca doar o data. Esti ca un vanator care are 3 sau poate un singur cartus in cartusiera. Cum il folosesti? Ai grija!
   Daca vrei o aventura sau pur si simplu te-ai plictisit sa fii singur si vrei pe cineva atunci nu te afisa in public cu acea persoana.Cu atat mai putin pe net. Aventurile sunt secrete Chiar daca esti necasatorit. Nu exagera cu aventurile pt ca s-ar putea sa nu mai poti iubi pe nimeni mai apoi. Superficialul iti va fi o obisnuinta si un mod de viata.
  Nu cauta iubirea pe net ci in viata reala. E obligatoriu. Netul e o sursa de informatii nu de iubiri. Fii mai clasic !

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu