sâmbătă, 10 august 2013

Teodor Munteanu si Cristian Gabriel Groman- Cu tine


Cu tine

De cand,tu, soare-ai rasarit
Campul meu trist a inverzit
Cand tu pasesti pe-al meu covor
Imi umpli inima de dor.

Atat de mult am asteptat
Un suflet sincer si curat.
In ochii tai de soare plin.
Vad ceru-albastru si senin.

 Tu esti o raza de lumina
 Frumoasa, calda si senina
 Tu esti o stea ce straluceste
 Cu tine viata-I o poveste.

 Tu esti izvor cu apa rece
 Ce sufletul mi-l racoreste
 Esti rasarit si esti spernata
 Cu tine viata este viata.

3 comentarii:

  1. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...