versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  luni, 31 martie 2014

  Oferta mea de servicii

  Buna ziua, numele meu este Teodor Munteanu si sunt un cantautor de muzica pt copii din Iasi.Oferta mea de servicii include:
  -spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite
  -setul de cd-uri cu negative ( 13 cd-uri la doar 60 de lei )http://teodormunteanu.blogspot.ro/2009/04/pareri-despre-setul-kids-music.html
  -sonorizari serbari si banchete cu program artistic bonus( daca e necesar)
  -sonorizari si cantat live evenimente pt adulti (cumatrii, nunti etc).In fiecare sambata ma puteti asculta la Pensiunea Rami din Tg.Frumos.https://www.facebook.com/PopasRami
  -sunt colaborator organizator de spectacole de divertisment la Ateneul Tatarasi si Casa de Cultura Mihai Ursachi de aceea daca aveti o formatie artistica pe care doriti sa o promovati nu ezitati sa ma contactati.
  Va doresc o primavara frumoasa!
  Teodor Munteanu
  tel.0742770244
  http://teodormunteanu.blogspot.ro/
  Ma puteti adauga in lista Dvs pe facebook:
  https://www.facebook.com/teodor.munteanu.18

  Un comentariu:

  1. Buna ziua! Urmăresc activitatea D-V pe Facebook! Sunt Svetlana Dubencu, şefa catedrei la şcoala de muzică din Bălţi, Moldova. În ce măsură am putea noi face parteneriat cu D-V?))

   RăspundețiȘtergere