marți, 21 aprilie 2009

Care ar fi reteta sa ajungi vedeta ?

De la bun inceput trebuie sa spunem ca nu exista o reteta fixa asa cum ai face cozonaci .Totusi unele lucruri pot fi discutate si rasdiscutate ca , de , tot suntem pe un blog si aici ajung , vezi bine , acei care au oarece timp liber si vor si ei sa mai schimbe o vorba , doua cu cineva despre ceva , sa-ti mai dai cu parerea sau cu presupusul asa cum ii mai vine omului cateodata . Asadar , introductiunea fiind facuta , sa purcedem la drum :
Cum sa ajungi vedeta ? E o intrebare care , probabil , framanta mintisoarele milioanelor de fetite zglobii si baieti nazdravani de pe intreg cuprinsul mapamondului ca doar orisicine se doreste sa ajunga la televizor , sub lumina reflectoarelor , sa fie in atentia tutoror iar numele lui sa fie pe buzelor oricarui muritor de rand . Pentru acest vis maret se incearca fel de fel de variante : parintii se agita la maximum , bunicii sunt solicitati si ei , mai ales pe post de insotitor al micutului pretendent la titlu de vedeta la dusul si adusul de la clubul al carui profesor poate fi o trambulina spre lumea eclatanta a show-bizului , banii , cat mai multi posibili , se invart ca intr-o centrifuga iar finalul dupa aceasta invartire ca intr-o masina de spalat se doreste a fi , desigur , scoaterea la lumina a nemaivazutului si nemaiauzitului cantaret , dansator , foto model sau ma rog ce o mai fi . Aparent este adevarat in cele mai sus afirmate si mai adaug :
mult , mult talent de la providenta lasat si fara de care nik absolut nu se poate face (atentie asadar parinti , nu irositi banii inutil daca nu v-a confirmat o persoana cu greutate in domeniu daca copilasul Dvs este inzestrat si talentat cu adevarat , si multa , multa munca pentru cultivarea , dezvoltarea si slefuirea acestui filon de aur care " zace " in copil .
Foarte importanta este si persoana "trambulina " care sa aiba cu adevarat puterea si de ce nu relatiile in lumea foarte incurcata a show-bizului , care sa lanseze mica vedeta . Si ca sa dau cateva exemple concrete : Diana Prepelita (Dya ) http://www.dyamusic.ro/ este pe drumul cel bun datorita lui Costi Ionita , un mare nume in domeniu . Profesoarele Anca Apetroaie (muzica ) si Lidia Cosoi Grozdan (dans si modelling ) de la Iasi sunt nume grele care reprezinta cu adevarat o rampa de lansare pentru micutii talentosi . Cat de talentate sunt aceste doua minunate doamne va puteti convinge si singuri urmarind arhiva emisiunii Tirigong (http://telem.telem.ro/telem/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=43&Itemid=112)
Asadar dragi parinti , cantariti si cumpaniti bine la cine va inscrieti copiii daca vreti ca acestia sa irumpa in lumea colorata si fascinanta a show-bizului . Astept comentariile si adaugirile voastre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...