versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  joi, 9 septembrie 2010

  Albume noi

  Incepand cu 1 septembrie 2010 Setul Kids Music cuprinde aceste doua noi albume care se alatura celor 11 .Pretul setului este de 60 lei .Detalii aici .  vol12'texte

  EMINESCU
  (album muzical)
  MUZICA ŞI VOCEA: TEODOR MUNTEANU

  Recenzie de Florin Fînaru

  A compune muzică versului eminescian comportă în sine mare îndrăzneală, pentru că strălucirea Luceafărului conţine în ea şi muzica însăşi... Trebuie că sufletul tău arde în veneraţie rezonând cu demiurgul lumii artelor.
  Prin albumul „Eminescu“ Teodor Munteanu relevă sufletului lumii noi cărări muzicale către şi dinspre opera eminesciană.
  Melodiile lui Teo sunt dulci adieri de priviri sfioase pe care ochii sufletului înfiorat le trimit lumii geniului nepereche primind totodată îndrumări tainice printr-o nebănuită comunicare proprie sufletelor dăruite cu talent.
  Albumul „Eminescu“ conţine o cheie tainică a unui cantautor dăruit cu o deosebită inteligenţă emoţională muzicală. Cheia tainică a metamorfozării în tandre gesturi muzicale a emoţiilor care-l vor fi pătruns, cine ştie, pe însuşi universalul poet...
  Muzica lui Teo conţine o arhitectonică simplă şi cuminte a ...porţii sărutului între acordurile majore şi minore, care convinge că Teo şi-a tors ideile muzicale din universul emoţional eminescian.
  Dar impresionanta realizare a acestui album constă în aceea că, deşi cutreieră tărâmuri cu stiluri muzicale variate şi consacrate, cantautorul Teodor Munteanu se înfăţişează lumii artelor şi a sufletului nostru în haina autentică a stilului propriu. Frumos. Sincer. Generos.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu