sâmbătă, 13 iunie 2009

E-o lume minunata : 13 iunie 2009-Gradinita 4 PP - Iasi-postare in constructie





Nu pot sa spun decat " e-o lume minunata in care veti gasi numai copii ! ". O serbare de vreo 4 ore care a avut numere bine pregatite , unele mai frumoase ca altele : dans , recitari , teatru ,cantece, parada modei etc toate intr-un spectacol unic care sa incheie la cel mai inalt nivel cu putinta cei 4 ani de gradinita rodnici , fructuosi si placuti .O colaborare de exceptie intre educator-copii , educator-parinti .Baietii , care de obicei sunt mai lenesi si mai reticenti la probele artistice au fost de data aceasta la fel de activi si pasionati ca si fetele . Deci se poate . Totul depinde de mana dibace care stie sa-i angreneze .
Voi incerca sa postez si pe Youtube filmuletele facute cu camera mea la acest spectacol uimitor la care am luat parte .
Discipol al doamnei Marga Mihailescu de la Teatru " Insira-te margarite " , doamna educatoare Dorina Marta a format si antrenat copiii grupei dumneaei transformandu-i in adevarati mici artisti .
Filmul intreg al serbarii ar trebui vizionat de catre toti cei care doresc sa faca si ei serbari frumoase , adevarate spectacole .
Acum , la ceas de final de gradinita pentru acesti minunati copii vreau sa le urez sa aiba parte in continuare de colective la fel de deosebite . Sa ramaneti prieteni toata viata voastra pentru ca ati fost timp de patru ani ca fratii , copii ai aceleeasi mame , Dorina , nume care va ramane scris cu litere de aur in cartea vietii voastre !




































































































































































































































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...