marți, 27 iulie 2010

Va astept la Karaoke Show la Ateneu

Vara asta , ca si vara trecuta , sunteti invitatii mei la Karaoke Show la Ateneu , un spectacol interactiv unde ne vom simti bine cantand . Cantaretii , mai mult sau mai putin de ocazie , vor avea ocazia sa fie evidentiati . The life goes on ! Viata merge mai departe ! Nu uitati ca cei mai buni cantareti vor fi selectati pentru Gala Karaoke Show , editia a 2-a , care va avea loc in septembrie .Premiile sunt in bani ca si anul trecut la care mai adaugam onorurile noastre cuvenite laureatilor . Gala de anul trecut a fost una de inalta tinuta artistica si sper ca si anul acesta cei mai buni dintre cei buni sa se (re)gaseasca pe scena Ateneului Tatarasi din Iasi . Pentru detalii ma puteti suna oricand la telefon 0742770244.
De asemenea cautam tineri iubitori de muzica folk sa ni se alature Cenaclului Spune Ceva .Repetitiile vor fi reluate din toamna dar nu asteptati pana atunci . Veniti la Karaoke in fiecare sambata de la ora 18 la Ateneu ca sa va cunosc si , de ce nu , poate cantati ceva ca sa imi dau seama daca aveti talent . Frecventarea cenaclului este gratuita . Aici veti invata sa cantati la chitara in caz de nu stiti .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...