Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 15 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta 2017
  Setul Kids-music 13 cd-uri) -pt uz didactic (contine si negativele pieselor)
  Setul Dor Music -cantece pt copii(pozitive si negative) -10 volume
  Cantece de-ale mele pe Youtube
  Grupuri infiintate de mine de-a lungul anilor

  miercuri, 29 iunie 2011

  Atentie ! S-au inmultit talharii !

  Odata cu incestuoasa pauperizare a Romaniei s-au inmultit talharii care ataca oamenii in plina zi.Numai in cartierul meu, Frumoasa, au avut loc in ultima luna cateva atacuri bandidesti care au bagat frica in oameni ,mai ales in femei. Un individ de vreo 20 de ani, cu ochelari, inalt si slab, a atacat-o si pe sotia mea, incercand sa-i fure poseta. Se pare ca individul actioneaza in zona .Alaltaieri un barbat, tot in Frumoasa a fost deposedat de geanta diplomat dupa ce doi indivizi l-au amenintat cu un cutit.
  Iata ca reducerea drastica a numarului gardienilor publici si taierea lefurilor politistilor au efect imediat : Romania a devenit un loc nesigur ! Scapa cine poate !

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu