versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  joi, 16 iunie 2011

  Banchet clasa a IV-a B, Scoala Alexandru cel bun, inv.Rotaru Valeria

  Ieri, 15 iunie 2011, am asigurat  sonorizarea pentru banchetul clasei d-nei inv. Valeria Rotaru de la Scoala Alexandru cel Bun din Iasi.Vreau sa multumesc si pe aceasta cale organizatorilor care s-au gandit sa ma solicite pe mine cu muzica. A fost o experienta interesanta  si pt mine. Felicitari copiilor , parintilor si nu in ultimul rand, d-nei invatatoare pt frumoasa prezentare de aseara.Sper sa tinem legatura si in continuare.Ma puteti adauga in lista voastra de prieteni pe Facebook sau pe Yahoo Messenger : iasievents
   Desi initial va spusesem ca voi posta pe net anumite materiale , la plecare mi s-a comunicat ca d-na invatatoare nu ar dori acest lucru asa ca vom gasi alte cai pt a intra in posesia materialului foto-video pe care il detin.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu