versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  marți, 14 iunie 2011

  Miroslovesti 14 iunie 2011

  pt a salva pe calc Dvs , click pe poza , zoom in ,click dreapta, save image as

   Album poze  aici


  Vreau sa multumesc si pe aceasta cale tuturor celor implicati in acest eveniment : d-lui primar Ionut Gospodaru, d-lui director Hogas Talpau Gheorghe, cadrelor didactice si nu in ultimul rand, copiiilor, principalii " beneficiari" ai prezentei noastre acolo.
  Intr-un cadru deosebit de placut ( caminul cultural proaspat renovat) am cantat si am dansat aproape 2 ore in fata unui public deosebit de cald si primitor. Orice artist si-ar dori o astfel de sala si public .
  Ideea de a ajunge inca o data la Miroslovesti ( mai fusesem in urma cu cativa ani ) o aveam de multa vreme. Pe 8 iunie 2011, dupa carnavalul copiiilor de la Gradinita PP 25 Iasi, 
  d-na director Liliana Aioanei mi-a sugerat sa merg sa cant si la Miroslovesti, unde primar este un cumnat de-al dumneaei. I-am spus ca doresc sa merg ,cu atat mai mult cu cat mai fusesem acolo 
  (d-l director Hogas este nasul nasilor mei, Rica si Cristian Gavriluta , ) . L-am sunat pe d-l Hogas si totul a mers ca pe roate.  
   Pe 28 iunie voi canta la Mircesti, la hramul comunei. Am fost acolo si anul trecut cu Cenaclul Spune Ceva pe care il aveam la acea vreme.
  Link biblioteca Miroslovesti.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu