versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  marți, 16 august 2011

  Moldoveni,Neamt, 15 august 2011  Click aici

  Pe 15 august 2011 am cantat la Sarbatoarea comunei Moldoveni din judetul Neamt. Am luat cu mine 3 fetite de la Cenaclul Spune Ceva: Roxana Irimia, Andreea Amolioaei, Alexandra Iliescu.Noi am cantat inaintea recitalului sustinut de Irina Loghin si Fuego .Piese cunoscute ca Gutuia(Colindul gutuii din geam),Eminescu(compozitie Ion Aldea Teodorovici) si Doi ochi caprui(Bambi) au fost cantate impreuna cu publicul.Totul a fost superb.
  Primii artisti care au urcat pe scena au fost 17 copii dansatori chiar din comuna Moldoveni care sunt inscrisi la Clubul de dans Domi Dance. Alti artisti care au evoluat aseara:  Ramona Hobu ,Oana Cretu, Mihaela Balasca, Celina Gherghelas.
  Aprecieri pozitive si pt localnicile Alexandra si Ioana Barjoveanu ,pt italienii Leonardo si Miguel cat si pt Daria Grigoras, fetita pregatita de prof.Gabriela Nechita de la palatul Copiilor din Iasi
  Spectacolul a fost incheiat de Jimmy Dub intr-un recital incendiar.A urmat un foc de artifii care ne-a lasat pe toti cu gurile cascate.
  Multumim mult primarului Marcel Barjoveanu si lui Bogdan Focsaneanu .Impresiile noastre sunt foarte, foarte bune. Felicitari si la mai mare !  tags : moldoveni neamt 15 august 2011 sarbatoarea comunei hram

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu