versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  miercuri, 26 octombrie 2011

  Reintroducem "lupta de clasa " ?

   Manifestarile dedicate implinirii  Regelui Mihai a 90 de ani de viata a demonstrat clar ca suntem departe inca de o democratie adevarata.Noi,romanii , in loc sa ne bucuram ca avem un astfel de personaj ( este singurul sef de stat din timpul celui de-al doilea razboi mondial aflat in viata) si ca atatia oameni importanti din lume ne-au calcat pragul, am reusit in stilul nostru balcanic sa facem ras noi de noi prin scindarea noastra in pro si contra regelui.
  Nenea Diaconescu si OTV-ul erau parca niste bolsevici care au facut bascalie de rege cat a incaput. Iar sloganul lor "Jos ciocoii" imi aduce aminte de bolsevicii care au introdus sintagma "lupta de clasa ". Partidul Poporului , adica partidul celor multi si necajiti nu pare altceva decat un partid bolsevic care isi propune sa decapiteze pe cei cu bani.

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu