versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.




 • oferta cd-uri 2018

  sâmbătă, 20 octombrie 2012

  Draga mea caruta

  de Teodor Munteanu

  Draga mea caruta,
  Unde-ai disparut?
  Sufletul tau insa
  Nu, nu s-a pierdut.

  Tu ramai in mintea
  Noastra de copii,
  Scartaind pe-alocuri
  De la camp cum vii.

  Draga mea caruta,
  Tu sa nu ne certi
  C-am ucis padurea
  Cea cu cinci mistreti.

  Ne-a fost frig ast' iarna
  Si-am facut-o foc.
  Iarta-ne caruta,
  Cea fara noroc.

  2 comentarii:

  1. Este o invitaţie adresată profunzimilor sufleteşti din fiecare. Căruţa, aleasă inspirat ca semnificat şi semnificant cu iz rustic patriarhal, se poate metamorfoza în cine ştie ce filigran care te poartă înapoi în timp spre copilărie. În cazul meu, imaginea unui porumbel beteag de o aripă pe care l-am ocrotit copil fiind în casa bunicilor, îmi fură şi acum o lacrimă... căci, desigur, nu căruţa, nu porumbelul în sine sunt importanţi, ci universul afectiv care circumscrie acea virtualitate care capătă consistenţă prin trăirile sufleteşti ale noastre. De aceea memoria afectivă (la care face apel poezia ta) este un omagiu pentru cei dragi care au fost în materialul dual al acestei lumi, iar acum sunt ...într-o stea. Şi de aceea poezia aceasta este valoroasă cu adevărat!

   RăspundețiȘtergere
  2. Este o invitaţie adresată profunzimilor sufleteşti din fiecare. Căruţa, aleasă inspirat ca semnificat şi semnificant cu iz rustic patriarhal, se poate metamorfoza în cine ştie ce filigran care te poartă înapoi în timp spre copilărie. În cazul meu, imaginea unui porumbel beteag de o aripă pe care l-am ocrotit copil fiind în casa bunicilor, îmi fură şi acum o lacrimă... căci, desigur, nu căruţa, nu porumbelul în sine sunt importanţi, ci universul afectiv care circumscrie acea virtualitate care capătă consistenţă prin trăirile sufleteşti ale noastre. De aceea memoria afectivă (la care face apel poezia ta) este un omagiu pentru cei dragi care au fost în materialul dual al acestei lumi, iar acum sunt ...într-o stea. Şi de aceea poezia aceasta este valoroasă cu adevărat!

   RăspundețiȘtergere