versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  sâmbătă, 10 august 2013

  Teodor Munteanu si Cristian Gabriel Groman- Cu tine


  Cu tine

  De cand,tu, soare-ai rasarit
  Campul meu trist a inverzit
  Cand tu pasesti pe-al meu covor
  Imi umpli inima de dor.

  Atat de mult am asteptat
  Un suflet sincer si curat.
  In ochii tai de soare plin.
  Vad ceru-albastru si senin.

   Tu esti o raza de lumina
   Frumoasa, calda si senina
   Tu esti o stea ce straluceste
   Cu tine viata-I o poveste.

   Tu esti izvor cu apa rece
   Ce sufletul mi-l racoreste
   Esti rasarit si esti spernata
   Cu tine viata este viata.

  3 comentarii:

  1. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

   RăspundețiȘtergere
  2. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

   RăspundețiȘtergere
  3. Lumea sentimentală contemporană, cât şi corolarul acesteia transfigurat în lumea muzicală a mutat cu îndrăzneală coordonatele abordărilor către accentele tuşate nervos, concentrate cu înfrigurare în clipe tot mai scurte căutând cu înfrigurare intensităţi amplificate şi previzibile. Talentatul Teodor Munteanu se "încăpăţânează" a cutreiera o lume clasică plină de sensibilitate, de o ireală puritate, caracteristică ce îi atribuie probabil o anume liniaritate în percepţia receptorilor de artă. Aceasta nu justifică însă eventuale opinii depreciative, pentru că filonul simţirii în dulcele stil clasic, deşi tot mai uitat în lumea contemporană, îşi trage sevele din însăşi lumea de frumuseţe. Eternă... Stilul Teodor Munteanu reverberează în lumina blândă a ideilor clasice. Mă refer la celebrul curent cultural al clasicismului, energie care a îmbrăţişat cu aripile sale domeniile artei oferindu-le sensuri întru universal şi peren.

   RăspundețiȘtergere