versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  sâmbătă, 5 martie 2011

  Cantec de jale cu Bunica din Dobrovat

  brovat


  Iloaia Aneta din sat Rusi ,com.Dobrovat este o adevarata mina de aur pt culegatorii de folclor .
  Un amanunt : de 2 saptamani " Bunica din Dobrovat " a fost ridicata la rangul de strabunica .II dorim viata lunga si poate s-o gasi cineva care
   sa-si indrepte pasii si spre aceasta regiune deosebit de frumoasa a Moldovei ca sa " valorifice"  acest tezaur de o enestimabila valoare .

  Un comentariu:

  1. Se spune că aceia care se aseamănă se adună. Informaţie pe deplin adevărată! Este deosebit de interesantă această întâlnire a ta cu bunica şi din perspectiva faptului că este o discuţie sinceră, spontană, de la cantautor la cantautor. Ca să nu mai vorbim de faptul că tu însuţi ai compus muzica şi versurile unei superbe melodii intitulată Bunica. În scurtul interviu cu această bunică ce-şi aminteşte de viaţa ei grea, tu ai o anumită inocenţă a omului entuziasmat care a întâlnit un artist popular autentic. Ţi s-a terminat şi bateria, dar cine ştie? Poate că bateria se terminase mai înainte şi, printr-o sforţare lăudabilă a capului ei de ...tablă a mai prelungit clipele exact atât cât e necesar ca lumea să mai afle o ştire esenţială. Desigur, la un moment dat gluma încetează şi rămâne informaţia brută, munca ta de reporter fără patalama, dar cu implicare pasionată şi cu rezultate, iată, importante pentru patrimoniul cultural românesc!

   RăspundețiȘtergere