sâmbătă, 23 mai 2009

'Apa ' filme de o importanta capitala

Sunt unele filme documentare care ar trebui cunoscute ca pe " Tatal nostru " pt ca ele contin informatii capitale pentru viata noastra .Asa este cazul celor 3 filme despre apa :

1. Denumirea filmului:
ROM: "Apa - un fenomen inexplicabil"
RUS: "Вода - в поисках непостижимого"
ENG: "Water - investigating an unexplicable phenomenon"

Sonorizarea: Limba rusa (originalul e in limba engleza)
Durata: 52 minute
Calitatea imaginii: foarte buna

In film sunt prezentate parerile diferitor savanti despre proprietatile apei. Sunt prezentate si proprietatile apei vii obtinute cu ajutorul Generatorului de Apa Vie. E prezentat si aparatul lui Bacher care fara a utiliza componente chimice purifica apa la cel mai inalt nivel. In film se arata si despre cum sunt obtinute fotografiile cristalului acvatic de catre savantii japonezi.




2. Denumirea filmului:
ROM: "Мiracolul apei"
RUS: "Великая тайна воды"

Sonorizarea: Limba rusa (original)
Durata: 1 ora 21 minute
Calitatea imaginii: foarte buna

In culturile multor popoare apa e considerata a avea spirit. Savantii au descoperit cea de-a 4 stare a apei: starea de purtator de informatie ceea ce dovedeste ca apa are memorie.

"Miracolul apei" e un proiect televizat unic in felul sau - el prezinta in sine o incercare de a patrunde in proprietatile ascunse ale apei ce nu pot fi explicate cu ajutorul legilor fizicii si chimiei clasice.

Apa e in stare sa primeasca, sa memorizeze si sa transmita chiar asa informatie fina ca si gindul, emotia si cuvintul.

Savantul japonez Masaru Emoto a reusit sa fotografieze emotiile apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc si savanti din Austria, Anglia, China, Japonia, Izrael, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA, etc.

Omenirea la momentul de fata se afla in pragul redescoperirii fenomenelor si legilor care au indus crearea lumii asa cum este ea ceea ce deschide noi perspective: programarea apei, tratarea cu ajutorul apei a celor mai grele maladii si chiar programarea conditiilor meteorologice.

Filmul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. A crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. Cel mai important e ca apare dorinta de a gindi asupra celor expuse.




3. Denumirea filmului:
ENG: "Water Crystals In Motion - Messages From Water - Dr Masaru Emoto"
ROM: "Cristalele Apei in Miscare - Mesajele Apei - Dr Masaru Emoto"

Sonorizarea: Engleza (Japoneza original)
Durata: 43 minute
Calitatea imaginii: buna

Faptul ca filmul e sonorizat in engleza nu impiedica necunoscatorii acestei limbi de a prinde frumosul imaginilor prezentate fixind cristalul apei. Filmul prezinta in imagini de o frumusete rara influienta muzicii, ambiantei, gindurilor si cuvintelor asupra apei.

Descoperirea acestor influiente asupra cristalului acvatic este o experienta unica pentru orice persoana. Principalul protagonist al filmului este chiar Dr. Massaru Emoto si echipa sa de cercetare.

S-ar putea ca dupa vizonarea acestor filme sa umblam innebuniti dupa apa de izvor incarcata cu energie pozitiva , sa incetam sa cheltuim milioane pe an pentru asa zisa apa plata de la supermarket pentru ca in realitate nu are nici o calitate .
Metoda de verificare a celel mai bune ape este urmatoarea .Puneti apa din mai multe surse (robinet , plata , izvor ) in 3 vase si dati animalului dvs de companie sa bea . El va simti care apa sa o aleaga , care e mai buna si pt Dvs .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...