versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  duminică, 10 iulie 2011

  10 iulie 2011, Kids Show In Copou

  Vreau sa multumesc si pe aceasta cale pentru dupa-amiaza placuta celor care au venit la acest spectacol. Bunul meu prieten,Florin Finaru,a filmat Emidorul si , cat de curand, voi posta filmuletele aici.
  Mi-a fost atat de dor sa mai fac spectacole pe esplanada. Iata aici o mostra de acum 10 ani. Cine doreste sa participe la spectacolele pe care le organizez il rog sa se alature acestui grup de pe Facebook. Daca nu aveti cont , rog sa va faceti , eventual sa va etichetati daca sunteti in aceasta poza de grup .
  Clubul Olympic Dance Iasi, antrenor Ciprian Diaconu si Grupul Emidor Iasi,Teodor Munteanu,Iulian Ambrosie,Monica si Elena Vizitiu
  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu