versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  luni, 18 iulie 2011

  Valentin Alexiu alias Pavarotti

   Rasfoind un pic postarile prietenilor de pe Facebook azi am dat de o fotografie in care, printre altii , era si Valentin Alexiu, o mare voce a Iasului, muzician de mare finete, membru al formatiei Clasic condusa de profesorul Paul Serban.
   Valentin este cu adevarat perfectiunea intruchipata in domeniul cantatului vocal. Canta orice gen de muzica exceptional de aceea este foarte solicitat sa cante mai ales la petreceri private. Personal am fost la o nunta unde el a cantat cu formatia Clasic si am ramas foarte placut impresionat.Sa ne traiesti, Valentine , si sa bucuri in continuare mii si mii de oameni cu vocea ta .Ti-as sugera sa-ti faci un cont si pe Facebook ca lumea sa te gaseasca mai usor.


  Sursa Ziarul de Iasi

  "Pavarotti", tinara speranta, in care veteranii isi pun toata nadejdea

  Despre Valentin Alexiu, cunoscut sub numele de "Pavarotti", am aflat de la veteranii Birica si Pintilie. "Domnule, i-a dat Dumnezeu o voce ca poate imita orice artist al lumii cu ea. De la cantonetisi celebri la Barbu Lautarul sau Nat King Cole. Este pur si simplu o minune a naturii", au fost de-acord maestrii. Valentin are 35 de ani si, in afara nuntilor si petrecerilor private, poate fi ascultat fie la restaurantul "Trei Sarmale", fie la "Perla" din Bucium. Cinta cu acelasi mestesug si la chitara. "Merg la petrecerile celor mai importanti oameni din Iasi, sint apreciat, si de aceea nu plec in Italia, de unde mi-au venit citeva propuneri de colaborare. Sint roman mindru de obirsia lui, am familie
  cu doi copii si sint fericit in Iasi, chiar daca, de multe ori, am de-a face cu rautatea si invidia colegilor de breasla", marturiseste cel mai tinar din trioul de aur al lautarilor ieseni.

  Aici mai mult.
  Aici poze.

  2 comentarii:

  1. intamplator nu mai este membru in formatia clasic - ci este noul membru in formatia Atlantic din iasi

   RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   RăspundețiȘtergere