1. These are slices of roasted pumpkin. (Acestea sunt felii de dovleac copt.)
2. The pumpkin pieces are arranged on baking paper. (Bucățile de dovleac sunt așezate pe hârtie de copt.)
3. The edges of the pumpkin are slightly burned. (Marginile dovleacului sunt ușor arse.)
4. The color of the pumpkin is a deep orange. (Culoarea dovleacului este un portocaliu intens.)
5. Some parts appear caramelized. (Unele părți par caramelizate.)
6. The skin of the pumpkin is left on. (Coaja dovleacului a fost lăsată pe felii.)
7. There are dark, almost black spots on some slices. (Există pete închise, aproape negre, pe unele felii.)
8. The slices have a rough, textured appearance. (Feliile au un aspect rugos, texturat.)
9. The pumpkin looks soft and tender in some areas. (Dovleacul pare moale și fraged în unele zone.)
10. The burnt edges give it a rustic look. (Marginile arse îi dau un aspect rustic.)
11. The roasting seems uneven. (Prăjirea pare neuniformă.)
12. The pumpkin pieces are cut into large, thick slices. (Bucățile de dovleac sunt tăiate în felii mari și groase.)
13. Some slices are slightly curled at the edges. (Unele felii sunt ușor curbate la margini.)
14. The color varies from dark brown to orange. (Culoarea variază de la maro închis la portocaliu.)
15. The baking paper underneath has some dark spots. (Hârtia de copt de dedesubt are câteva pete închise.)
16. The roasting likely brought out the pumpkin's sweetness. (Prăjirea probabil a scos la iveală dulceața dovleacului.)
17. The aroma might be rich and earthy. (Aroma ar putea fi bogată și pământie.)
18. The slices look ready to be eaten. (Feliile par gata de a fi mâncate.)
19. The pumpkin flesh has a slightly wrinkled appearance. (Pulpa dovleacului are un aspect ușor zbârcit.)
20. The burnt spots indicate a high cooking temperature. (Petele arse indică o temperatură de gătire ridicată.)
21. The texture seems soft on the inside. (Textura pare moale în interior.)
22. The baking paper helps prevent sticking. (Hârtia de copt ajută la prevenirea lipirii.)
23. The pumpkin skin is slightly tough-looking. (Coaja dovleacului pare ușor tare.)
24. The dark spots suggest caramelization. (Petelele închise sugerează caramelizarea.)
25. The pumpkin slices vary in size. (Feliile de dovleac variază în mărime.)
26. The oven may have been set at a high temperature. (Cuptorul probabil a fost setat la o temperatură ridicată.)
27. The pumpkin has a hearty, rustic appearance. (Dovleacul are un aspect sățios, rustic.)
28. This is likely a seasonal autumn dish. (Acesta este probabil un preparat de toamnă.)
29. The pumpkin slices are slightly charred but edible. (Feliile de dovleac sunt ușor arse, dar comestibile.)
30. The dish could be served as a snack or side. (Preparatul poate fi servit ca gustare sau garnitură.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.