duminică, 7 noiembrie 2010

Poze cu mine din anii ' 80

De  cand il apar Pe Adrian Paunescu sunt unii care ma acuza ca sunt sau am fost comunist .Asa ca am fost nevoit sa scanez cu mine niste poze de pe vremea cand mergeam la spectacolele Cenaclului Flacara ca sa le arat ca nu aveam nici fata si nici varsta pentru a fi comunist .
 
In muzica si la coafura exista moda " new wave" , gen  Kim Wilde sau Duran Duran  .Ne tapam parul ca se stea cat mai umflat si cat mai zbarlit asa cum se vede de fapt si in fotografii .Dar sa nu se inteleaga ca absolut toti cei de generatia mea aveau o asa frizura .Ca si acum , multi nu sunt deloc interesati de curentele in moda care vin si pleaca .Trebuie sa ai si un anumit fel de a fi ca sa te prinda moda pe care  o adopti .Cei mai retrasi stau in banca lor .Un exemplu de artist emancipat si care te surprinde prin aparitiile ei este la noi Loredana Groza care m-a pupat pe obraz cand eram militar la Buzau in 1987  ( in culise la un spectacol ) de au murit colegii cand au vazut "stampila " cu ruj . Gabriel Cotabita  este si el un artist al modei anilor '80 . Alti artisti ai acelor ani :  Mihaela Runceanu , Maria Nagy , Madalina Manole , Daniel Iordachioaie ,Natalia Guberna,   , Marina Scupra , Oana Sarbu  , Marina Florea , Ioan Luchian Mihalea   etc Chiar si cantareti mai vechi cum ar fi Mirabela Dauer si Corina Chiriac au avut o apropiere de  stilul new wave in anii ' 80 . Aici un clip cu o solista a acelor ani care adoptase acelasi gen de frizura .

Mai jos doua colege din generatia mea (1967 ) .Asta ca sa se vada stilul destul de emancipat pe care il aveam cu totii pe vremea aceia .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postare prezentată

Teodor Munteanu-autorul cantecelului Ursuletii s-au trezit, buna dimineata

Am 2 canale pe Youtube: https://www.youtube.com/user/iasievents/videos https://www.youtube.com/user/amatoridekaraoke/videos  Adresele mel...