versuri   muzica      youtube1    youtube2    contact  eminescu  despre mine  facebook 


Buna ziua. Ma numesc Teodor Munteanu si sunt cantautor de muzica pt copii. Cant dar si compun muzica pt copii. Cel mai cunoscut cantec compus de mine este Ursuletii s-au trezit, buna dimineata, care are deja vreo 18 milioane de vizualizari pe youtube. De 17 ani fac spectacole muzicale pt copii in scoli si gradinite. Daca doriti un spectacol muzical (chiar si pe perioada verii) ma puteti contacta la tel.0742770244.
 • oferta cd-uri 2018

  joi, 4 noiembrie 2010

  Rusine Carcotasilor pentru aceasta mizerie !

  Nu am cuvinte de indignare pentru aceast mizerabil stil de a face o bascalie de cea mai joasa speta de Marele Poet Adrian Paunescu .Versurile pe care le recitati cu asa mult patos , d-le carcotas , nu sunt ale maestrului ci ale lui Radu Stanca . Au fost varianta de examen la bacalaureat .Link aici
  sau aici .

  2 comentarii:

  1. Paunescu este un exemplu tipic de ins cu dubla personalitate.asa se explica adularea da catre unii si contestarea de catre altii.

   RăspundețiȘtergere
  2. Totusi ce latura a predominat in personalitatea lui paunescu? .Modul cum a trait, ce inlesniri a avut in timpul lui ceausescu ne poate sugera un raspuns.

   RăspundețiȘtergere